Termékek Menü
   

Kedvezmények!

Több kedvezményt szeretnél? 

Boltunkban több féleképpen is további kedvezményekhez juthatsz! Olvasd el!!!

 
 
  • Ha először látogattál el oldalunkra regisztrálj hozzánk és első vásárlásodnál használd a FIRST1 kupon kódot! 5% kedvezményt kapsz vásárlásodból!
  • Használd ki a hűségpontokat! Minden vásárlásod 1%-át azonnal visszakapod húség pontban, amit a következő vásárlásodnál felhasználhatsz  vagy gyűjtögethetsz akár egy évig... Egy pont egy Foritot ér és bármire felhasználhatod!

A Hűségpontokat a Fizetési mód kiválasztásánál tudod beváltani! 

  • Iratkozz fel hírlevelünkre, melyben minden hónapban kupon kódokat küldünk, amellett, hogy megismerheted legújabb híreinket, ajánlatainkat, Valamint a kutyanevelés alap rejtelmeibe is belekóstolunk.
  • Tetszikeld facebook oldalunk! Ez a mi fórumunk, ahol egyfelől megoszthatjuk kedvenceink iránti rajongásunkat, segítséget nyújthatunk egymásnak, tanácsokat, hasznos tippeket oszthatunk meg egymással, fejleszthetjük a közösségünket és persze itt is egyedi kedvezményekhez juthatsz, sőt akár facebook oldalunk webáruházában is leadhatod rendelésed! Kattints a linkre: www.facebook.com/falatozoo 

 

Hogy tudom jelezni a hibát vagy ha jobb árat találtam máshol? Írj e-mail-t a következő e-mail címre: info@falatozoo.hu

​Az ajándékokat külön egyeztetjük veled, amelyet Brit, Acana és Orjen termékek közül tudsz kiválasztani!

Nekünk Fontos, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk vásárlóinknak szolgáltatni! Ehhez persze jól jön a segítség és ki tudná a legjobban mik a fontosak a vásárlóknak? Hát maguk a vásárlók, a VÁSÁRLÓINK! Így olyan lehetőséget is kínálunk ami a mi munkánkat segíti és Neked azonnali kedvezményt biztosít és később egy hibátlanabb, jobb szolgáltatást jelent! Mik ezek? Elárulom:

Keresd a hibát! Ha találsz hibát az oldalon, ami nem tartalmi (pl elírás, helyesírási hiba), hanem működési hiba vagy biztosan tudod hogy rossz ár szerepel egy terméknél pl. egy 3 kg-os táp 157000 Ft-ért, Jelezd és küldünk egy kódot amivel 5% kedvezményre leszel jogosult! Ha tartalmi hibát találsz azt is jelezd, mert havonta ajándékot adunk majd az egyik ilyen hiba bejelentőjének! 

Hogyan tudod a kuponokat beváltani?

Regisztrálj az oldalunkra az oldal jobb felső sarkán lévő regisztrációs linkre kattintva, lépj be fiókodba, majd tedd a kívánt terméket a kosárba és írd be a kupont a "kupon beváltása" mezőbe! Nézd ide, bekarikáztam:

Beváltás gomb és már nyíllal mutatom is, hol látod a Kedvezményt!

Összehasonlítás