Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk

Elfogadom

BONACIBO - A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

Minden gazdinak kiemelkedően fontos, hogy kedvencét megfelelő minőségű táppal tudja etetni. Ehhez tökéletes választás a BonaCibo kutya és macskatáp, amik a SZUPER prémium kategóriába tartoznak, pénztárcabarát árakon. Az kutya és cicaeledelek egyaránt figyelembe veszik a különböző életkorok sajátosságait, gondosan összeválogatva, hogy támogatni tudják fiatalabb és idősebb kedvencét minden nap. 

Minőségi összetevőjüknek köszönhetően folyamatosan segítik a kutyák és macskák:

 

 

  egészséges emésztését,

  immunvédelmét,

  ideális súlyát,

  fogak egészségét,

  pótolják a vitaminokat és ásványi anyagokat,

  gondoskodnak az egészséges bőrről és szőrzetről és védik az izmok erősségét.

 

 

Mindezeket a kiemelkedően magas hústartalom, magas vitamin- és ásványi anyag, és Omega 3 / 6 tartalom biztosítja. A BonaCibo tápokban található hús emberi fogyasztásra is alkalmas, többnyire helyi gazdaságokból származik.

Száraz és nedves tápok egyaránt megtalálhatóak a kínálatban, és a csirke vagy bárány szardellával és Krillrákkal, hogy négylábú társa biztosan megtalálja köztük kedvencét. A BonaCibo bárányos kutyatáp a hagyományos bárányos kutyatápokkal ellentétben kevésbé intenzív bárányos ízű, így az erre „érzékenyebb” kutyák is előszeretettel fogyasztják, emellett csirkementes és hipoallergén, valamint támogatja az egészségük megőrzését is.

A FalatoZoo kizárólagos forgalmazója a BonaCibo tápoknak.

Gondoskodjon minden napra négylábúja minőségi, tápláló, egészséges, vitaminokban gazdag táplálékáról! Válassza a BonaCibo kutya és macskatápokat. 100% íz garanciával, kedvence örömére.

 

BONACIBO KUTYA ÉS MACSKA TÁPOK

 

 

                       

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Bonacibo kutyatáp
Az oldal tetejére