Barion Pixel

Jutalomfalatok

A jutalomfalatok kedvenced legnagyobb öröme!

Tudjuk, hogy a kutyusok imádják a finomságokat, és a jutalomfalatok nemcsak finom csemegék, hanem remekek trükkök tanításához is! Webshopunkban széles választék vár rád, melyek nemcsak ízletesek, de akár speciális hatóanyagokkal is rendelkeznek.

Fedezd fel a kutyád örömforrásait, és erősítsd meg köztetek a különleges kapcsolatot a legjobb jutalomfalatokkal!

Rendezés:

Mindenki szereti kényeztetni a kutyusát, ha már magához vette. Mit tudsz neki adni, ha a hasáról van szó? Minőségi kutyaeledelt, legyen szó száraztápról vagy nedves kutyaeledelről, friss vizet és persze jutalomfalatokat.

Milyen és mennyi jutalomfalatot kapjon a kutya?

Rengeteg márka képviselteti magát a piacon, amelyek ízletesebbnél ízletesebb jutalomfalatokkal próbálják elcsábítani kedvencedet. A termék kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy az adott csemege milyen összetevőkből és milyen eljárással készült. 

Vannak speciális jutalomfalatok is, amelyek bizonyos célt szolgálnak. Például hozzájárulnak ahhoz, hogy az állat szőrzete egészségesen csillogjon, vagy a kutya stresszes körülmények között is nyugodt tudjon maradni. Más snackek a fogtisztítást segítik elő, vagy különleges húsforrásból készülnek az igazi ínyencek számára. Sőt, már krémes állagú jutalommal is meglepheted a kedvenced, csak fel kell tépni a tasakot, finoman megnyomkodni, és a kezedből eheti a finomságot.

A kutyák igazán betyárok tudnak lenni, ha evésről van szó, néhány haspók fajtának pedig soha semmi nem elég. Ne hagyd magad átverni, és figyelj rá, hogy nem adsz túl sok jutalomfalatot a kutyádnak. 

Úgy gondolj a jutalomfalatokra, mint a táplálkozás kiegészítésére, amelyek mind tápanyagban, mind kalóriában hozzáadódnak a napi bevitelhez. Mintha te vacsora után bekapnál még egy falat csokit is. Nem akarhatod, hogy az egyébként minőségi kutyaeledellel etetett kedvenced pont amiatt hízzon el, vagy alakuljon ki nála valamilyen egészségügyi következmény, mert túl sok jutalomfalatot kap. Az ajánlás szerint a csemegék aránya ne legyen több mint 5-10% az egész napi étkezéshez képest.

Mikor adj jutalomfalatot a kutyának?

  • Bármikor, amikor kutyanyelven szeretnéd neki elmondani, hogy mennyire imádod a buksiját. 

  • Pörgős, intenzív napotok van, és elkelne némi plusz energia, hogy a négylábúd is kellőképpen motiválva maradjon? Kutyusod biztosan értékelni fogja, ha kerül valami a hasába, és máris nagyobb lelkesedéssel veti bele magát a közös program következő részébe.

  • Új trükköt tanultok és valamit fantasztikusan végrehajtott? A jutalomfalat fontos eszköze a képzésnek és tanításnak, ne fukarkodj vele, ebből ő tudni fogja, hogy szuper ügyes volt. A jutalomfalat kezelése is egyszerű, könnyű magaddal vinni akár a kutyasuliba is, kis helyen elfér és nem koszol.

Az oldal tetejére