Menü

INABA jutalomfalatok

Lehet valami egyszerre kutyaszelídítően finom és csaholósan egészséges?! Az INABA jutalomfalatok kettős textúrája kívül-belül boldogság az ebnek! Nem csoda, hiszen a ropogtatnivaló, sült tésztabunda krémes húsos tölteléket és megannyi finom tápanyagot rejt. 

A japán gyártó termékei mindig kiváló minőségű összetevőket, a finomhangolt gyártási folyamatot és gazdi barát csomagolást garantálnak. Ez kell ahhoz, hogy az INABA jutalomfalatok a négylábú barátok és a kétlábú gazdik kedvencei legyenek.

Rendezés:

A cél a gördülékeny mindennapok, helyes táplálási rutin kialakítása? A japán INABA Foods több száz éves tapasztalattal és a minőségi iránti mindenkori elkötelezettséggel segíti a kutyusokat és azok gazdáit. 

A precíz fejlődés egyik legfinomabb ‘eszköze’ az INABA Dog Churu Bites puha csirkés, a párnácska alakú csirke-lazac, a gabonamentes csirke-sajt és krémes töltelékű csirke-tonhal jutalomfalatok.

Legnagyobb előnyük a négylábúak számára, hogy a ropogósra sütött tésztában krémesen lágy, ízletes töltelék rejtőzik. Alacsony kalóriatartalom, kirobbanó ízek, harmonikus és kiegyensúlyozott összetétel: eb legyen a talpán, aki kevéssel is beéri!

Külön öröm, hogy a gyártó emellett a gazdik szempontjaira is gondolt, ezért az INABA jutalomfalatok minden doboza nyolc kisebb kiszerelést rejt. Ez nemcsak a pontos adagolást könnyíti meg, hanem azt is elősegíti, hogy az INABA falatok mindig a lehető legfrissebbek és legfinomabbak legyenek.

 

Extra tippek az INABA jutalomfalatok alkalmazásához
 

  1. Az INABA jutalomfalatok segítenek, ha a kutyagyógyszerre van szükség.

Még a leggondosabb odafigyelés mellett is előfordul, hogy kutyusunknak valamilyen gyógyszerre van szüksége. A kutyák azonban nincsenek oda a medikációért és a gyógyszer beadása pedig a legtöbb gazdinak nem kis fejtörést okoz. 

Az INABA jutalomfalatok erre a problémára is azonnali megoldást nyújtanak, hiszen a falatot félbevágva a krémes töltelékbe bármilyen tablettát elrejthetünk. Ha kell egy instant megoldás, az INABA ropogós tésztabundája nemcsak ízletes kényeztetést, hanem azonnali gyógyírt is jelenthet!

 

2.                 Ezeket a jutalomfalatokat bárhová kényelmesen magaddal viheted.

A japán praktikumnak és felhasználóbarát folyamatoptimalizálásnak nincs párja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az INABA Dog Churu Bites kompakt kiszerelése! 

A szállítást és tárolást megkönnyítő dobozos kiszerelés nyolc további kisebb csomagot rejt. Ennek segítségével akár bármelyik csomagban vagy táskádban lehet egy-egy adag. Gondoskodj legjobb barátod kényeztetéséről minden nap az INABA-val!

 

3.                 Az INABA jutalomfalatok alacsony kalóriatartalmú kényeztetést nyújtanak kedvencednek.

Egy-egy csomag INABA jutalomfalat az E-vitamin az antioxidánsokban gazdag zöld tea kivonat mellett csupán 16 kalóriát tartalmaz. 

Így bármikor kényeztetheted kedvencedet anélkül, hogy kutyusod kedvezőtlen súlygyarapodásától kellene tartanod. Ne feledd, a felelős kényeztetés a tudatos gazdik választása!

 

Keresés