Barion Pixel

Sam's Field Jutalomfalatok

A Sam’s Field jutalomfalatok a legkiválóbb alapanyagokból. Csehország legjava, hogy a te kedvenced is mindig lelkes és motivált legyen!

Tudtad, hogy a Sam’s Fields jutalomfalatok ropogós és félnedves kivitelben is elérhetők?!

Gondos gazdiként a fogkő kialakulását a mennyei Sam’s Field Dental Stick jutalomfalatok segítségével gátolhatod meg.

A roppanós csemegéket kedvelő kutyulikat pedig a Sam’s Field ropogós snack jutalomfalatokkal kényeztetheted.

Ezek a jutalomfalatok keményebb textúrájukkal, valamint a gazdag húsos ízű libás, .az alacsony zsírtartalmú heringes. Az Omega-6 ban gazdag pulykás, illetve a magas hústartalmú marhás íz világukkal örvendeztetik meg a négylábúakat.

A csökkentett zsírtartalmú Sam’s Field Light Snack jutalomfalatok, őrzik az ebek optimális testsúlyát. Ezért hízásra hajlamos kedvenceknek is adhatók.

A Sam’s Field Mobility Snack termékek pedig speciális, nagy mozgásigényű kutyák számára kifejlesztett összetétellel készülnek.

A hipoallergén lazacot tartalmazó Sam’s Field Skin & Coat félnedves jutalomfalatok pedig a bőr és szőr szépségének legjobb támogatói.

Próbáljátok ki ti is!

Rendezés:

A cseh Sam’s Field jutalomfalatok gyártója igazán ért a kutyák ízléséhez! A ropogós változatok elősegítik a kutyák fogazatának megerősödését. A félnedves Sam’s Field jutalomfalatok pedig a könnyű emészthetőséget támogatják.

 

A gyártó az EU made snacks rendszer irányelveinek értelmében készíti termékeit. Például a természetesség, az egészség, valamint a mindenkor biztonságos összetevők kiválasztása.

 

 

Az előállítás során kiemelt figyelmet fordít a hústermékek forrásául szolgáló élőállatok életkörülményeinek optimalizálására is. A cég működésében emellett hangsúlyos a társadalmi és gazdasági felelősségvállalás szempontja is.

Az alapanyagok beszerzése a környékbeli termelők és a helyi kisközösségek támogatása mellett, a szükséges szállítási útvonalak minimalizálásával történik. Vagyis, ha Sam’s Field jutalomfalatot vásárolsz, mindenki jól jár!

 

A korszerű táplálási elveket ismerve a Sam’s Field jutalomfalatok gluténmentes, illetve alacsony gabonatartalmú kivitelben is elérhetők.

Így nincs miért aggódni: allergiás vagy emésztési nehézségekkel küzdő kutyusod számára is biztonságos választást jelentenek!

 

Jó hír, hogy a Sam’s Field a különféle egészségügyi problémákkal élő ebekre is gondol! Az artritisz tüneteinek csökkentésére a Mobility Sam’s Field jutalomfalatok felelnek meg.

A lerakódások és a szájszag minimalizálására pedig a Dental Care Snack Sam’s Field jutalomfalatok a legjobb választás!

 

Érdemes a Sam’s Field jutalomfalatokat választanod kedvenced számára, mert

 

… a Sam’s Field jutalomfalatok edzés, túrázás vagy betanítás során is adható, praktikus és ízletes falatok.

 

… a Sam’s Field jutalomfalatok gabonamentes kivitelben készülnek. Így azok, akik fontosnak tartják, hogy kutyusukat a legkiválóbb húsokkal és halakkal táplálják. Nem kell, hogy kompromisszumot kössenek. 

 

… a Sam’s Field jutalomfalatokat kíméletes eljárás során készítik. Akár emberi fogyasztásra is alkalmas húsok felhasználásával.

 

… a Sam’s Field jutalomfalatokban olyan különleges összetevők vannak jelent, mint a magas antioxidáns tartalmú vörösáfonya.

Ez a gyümölcs ugyanis nemcsak finom, hanem a szabadgyökök káros hatásait csökkenti, ráadásul az öregedés folyamatát is gátolja!

A székrekedést gátló burgonya és rizs, az erjeszthető rostokkal segítő szárított alma. Az ízletes és emésztést támogató rozmaring egyaránt hozzájárulnak az ebek egészségéhez.

 

… a Sam’s Field jutalomfalatok egyes típusaiban ízletes, hipoallergén lazac és hering található. Melyek alacsony zsírtartalmú, halolajokban gazdag alternatívát kínálnak a marha-, pulyka- vagy libahúsos verziók mellett.

Erősítik az eb immunrendszerét, segítik az egészséges és szép bőr és szőr fenntartását. Finomak és egészségesek, épp ahogy szeretitek!

 

Az oldal tetejére