Barion Pixel

Konzervek és szalámik

Válogatott kutyatápok a te kutyusodnak!

Szereti a ropogóst, vagy inkább az ízletes, szaftos ételeket? Webshopunk kutyaszalámi és konzerv kínálatában mindenre rábukkansz!

Legyen szó száraz kutyaeledelről ami költséghatékony választás és kitűnő a kutyusod fogainak. Konzerveink pedig ideálisak, ha kedvencednek nincs étvágya vagy nehezen tud rágcsálni.

Fedezd fel széles választékunkat és találd meg a legmegfelelőbb tápot a kutyusodnak!

Rendezés:

A száraztápok és az úgynevezett nedves eledelek, amelybe a konzervek is beletartoznak, a két legnépszerű táplálási módja egy kutyusnak. Ki lehet-e jelenteni, hogy az egyik jobb, mint a másik? Megsúgjuk: nem lehet. Mindkét fajta eledelnek más a készítési módja és a tápanyagtartalma, ezért a kutyus igényeitől függ, hogy melyik a legideálisabb számára.

A konzerves kutyaeledelek

A nedves eledeleknek az alábbi előnyeik vannak a száraztápokkal összehasonlítva: 

  • Magasabb, maximum 78% a nedvességtartalma: Ha a kutyád nem fogyaszt napközben elegendő vizet, vagy olyan jellegű egészségügyi problémája van, akkor neki jobb lehet a nedves táp. Mivel ezeknek magas a víztartalma, abból is víz jut a szervezetébe. Ilyen egészségügyi problémák lehetnek például a húgyúti- vagy vesebetegségek.

  • Ízletesebb: A konzerves kutyaeledel sokkal gazdagabb ízvilággal rendelkezik, mint a száraz eledelek. Azok a házi kedvencek, akik finnyásak, betegek, esetleg már idősek, könnyebben és nagyobb lelkesedéssel tudják elfogyasztani a puhább falatokat.

  • Teltségérzet: A konzerves kutyaeledelek hosszabb ideig biztosítják a teltség érzetet, és a kutyus is elégedettebb, hogy tele a hasa. Különösképpen azoknak az egyedeknek ajánljuk, akik túlsúllyal küzdenek és fontos, hogy kontrolláltan étkezzenek, illetve azoknak, akik úgy tűnik, mintha egész álló nap éheznének.

  • Könnyebb elrágni: Ha fogászati vagy szájüreggel kapcsolatos problémák gyötörnek egy kutyát, akkor adjunk neki puha, nedves kutyaeledelt.

A nedves kutyaeledelekből – konzervekből, alutasakos eledelekből – is gazdag a kínálatunk, hogy biztosan megtaláld azt, amit a kedvenced a legjobban szeret. Az oldalsávban található termékszűrő segítségével be tudod állítani, hogy pontosan milyen terméket keresel, így máris egyszerűbb lesz a választás.

Minden életkor számára tudunk ajánlani kutyakonzervet, legyen szó örökké éhes kölyökkutyáról, átlagos aktivitású felnőtt kutyáról vagy idősebb házi kedvencről. Fehérjeforrás alapján is tudsz keresni, ha a kutyusod ragaszkodik egy ízhez, esetleg allergiás valamelyik húsforrásra. A legnépszerűbbek a csirkés, marhás és bárányos nedves kutyaeledelek. 

Ha a házi kedvenced egészségügyi állapota megkívánja, keress a hipoallergén, illetve a gluténmentes termékek között. Ha pedig arra van szükség, találsz webshopunkban ivartalanított vagy túlsúlyos egyedek számára készített konzerveket is. 

Mire jó a kutyaszalámi?

A kutyaszalámik nemcsak arra alkalmasak, hogy egyes étkezéseket teljesen kiválts vele, de remek kiegészítői az egyébként megszokott étkezésnek. Legyen szó arról, hogy változatosabbá tedd a kedvenced vacsoráját, vagy arról, hogy apró falatokra vágva jutalomfalatként vesd be a foglalkozások során, a kutyaszalámi remek választás.

 

Az oldal tetejére