Barion Pixel

Belcando konzervek

A Belcando konzerv családja, teljesen búzamentes. Ezek a nedves tápjok, kivételesek a konzervek között.  A gyártók különös figyelmet fordítanak az előállítás során a minőségre. A hagyományos német színvonal  jellemzi az összes terméket.

A kutyáknak elsősorban fehérjére, azaz húsra van szükségük a fejlődésük során. Ez az alapelv az ismérve az összes Belcano terméknek.

Németországban készül ez a prémium minőségű eledel. Mint minden német gyártmány komoly nívót képvisel. Kiválóan alkalmas a négylábúak egyedi táplálására is. Gondolunk itt arra, hogy érzékeny ebeknek is megfelel. Mivel gabona mentes. Különleges húsok az összetevői./ló, bivaly például./ Vagyis allergiás állatok etetésére is kiválóan alkalmas.

Rendezés:

Belcando konzerv

A gyártók folyamatosan törekednek a legoptimálisabb kutyaeledel kifejlesztésére. 1963 óta a legfőbb cél, hogy tovább fejlesszék a Belcando konzerv minőségét. Ha a Belcando  mellett döntünk, megoldjuk kedvencünk teljes táplálását.

Hiszen ez az eledel maximálisan figyelembe veszi a kutyák testi igényeit minden korban. Gyártanak kölyökkutyák és felnőtt kutyák számára is nedves eledelt.

 

De az idős ebeknek is megfelel a Belcando kutyakonzerv. Kis- és nagytestű kutyák is fogyaszthatják. Valamint normál igényű ebek mellett a sportkutyáknak is megfelelő ellátást biztosíthatunk vele.

 

Mit jelent az, hogy szuperprémium minőséget képvisel? Különleges ízhatást, válogatott összetevőket. Valamint különböző fehérjeforrások kombinálását.

A Belcando nedves eledelek magas százalékban állati fehérjéket tartalmaznak. Készítésük pedig emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból történik. Fontos még tudni, hogy tartósítószert, mesterséges ízfokozókat sem találunk benne.

 

Valamint mesterséges színező anyagok sem kerülnek az ételbe. A Belcando filozófiája a holisztikus szemlélet. Vagyis hitvallásuk, hogy minden alkotórész kihat a kutya életerejére.

Minden amit a Belcando kutyakonzerv tartalmaz a négylábúak egészségét és hosszú életét szolgálja. Ezen szemlélet eredményeként az összetevők természetes egyensúlyt teremtenek. Ami megőrzi hosszú ideig a kutyák kiegyensúlyozott egészségét.

 

Érdemes megismerni a kínálatot. Különleges ízeket és összetételeket fedezhetünk fel a Belcando kutyakonzerveknél.

 

Iberico Belcando konzerv szuper prémium

A Iberico Belcando konzerv speciális nedves eledel. Az Ibériai sertéshúst tartalmazó Iberico Belcando kutyakonzerv, csicseriborsóval kombinálták. Szuper prémium minőségű nedves kutyatáp.

Mindkét összetevő különleges és egészséges táplálék. Allergiás kutyák számára különösen megfelel.

 

Pferd Belcando konzerv lóhúsból

Hasonlóan kiváló minőségű a Pferd Belcando kutyakonzerv. A Belcando Pferd fontos összetevői, a friss, és minőségi lóhús darabok, burgonya, paszernák speciális keveréke.

 Természetesen a Belcando kutyakonzervben is a hús szerepe a meghatározó.

 

A Belcando Büffel a protein bomba

A Belcando Büffel a vizibivaly húsából készült. A belsőségek további tápanyag, és vitamin források.

Adaléknak a hús levét adták hozzá (25% értékben). Mint ahogyan a többi Belcando konervekben, semilyen adalékot, dúsítót, mesterséges anyagokat nem használnak.

 

Már csak házi kedvencünk ízlését kell kipuhatolni. Vajon a bivalyhús vagy a lóhús lesz a kedvence? Szereti majd a sertést krumplival? Vagy inkább a csicseriborsó áll közel az ízvilágához?

Bármelyiket is választja ki, összetevők tekintetében nem fogunk csalódni a konzervben. Ha bírja és szereti. Ha fényes lesz tőle a szőre.

 

Ha vidáman keresi az etetőtálat. Akkor hátra dőlhetünk. Megtaláltuk amit kerestünk. Kiváló minőségi nedves eledelt. Ami minden tekintetben alkalmas kutyánk etetésére. A fehérje tartalma magas.

Ez nagyon fontos, hiszen ez a kutyák számára elengedhetetlen. Legalább 60-70%-nak kell lennie a hús és fehérje tartalomnak. Különben nem megfelelő az összetétel.

 

Minden ásványi anyagot és vitamint tartalmaz ami ebünk egészségéhez szükséges. Ráadásul még ízletes is, hiszen a nedves táp mindig jobban eteti magát!

 

Az oldal tetejére