Barion Pixel

Kutyatáp - Acana, Brit Care és egyéb márkás, minőségi kutyatápok

Örökmozgó és hűséges társunknak nem is olyan biztos, hogy egyszerű levezetni az energiáit, ám a labdázás, a hatalmas séta vagy a közös tanulás biztosan meghozza a kellő hatást.

Ahhoz, hogy ne legyen “kutyaélete”, hanem kiegyensúlyozott és boldog lehessen, oda kell figyelnünk arra is, hogy mivel tölti meg a hasát. Legyen szó csirkés, lazacos, bárányhúsos vagy más ízvilágról, minőségi kutyatápok sora várja, hogy jóllakott kedvencünk feltápászkodjon a kanapéról, és belevesse magát az újabb kalandokba.

Nem feledkeztünk meg a falánk fajtákról sem, sőt azokra is gondoltunk, akiknek különleges étrendet kell követniük.

Rendezés:

Rutinos gazdiként biztosan tudja már, a kutyák az étkezés során is egyéniségek. Valószínűleg azt is nem egyszer megélte, hogy kedvence fintorogva vonult odébb egy-egy vacsora láttán. Ha pedig kezdő kutyatulajdonosként most próbálja kiismerni kutyusa lelkivilágát, akkor ne vegye a lelkére, ha elsőre nem találja ki, mire vágyik kis szőrgombóca.

A végtelen sok türelem és odaadó szeretet mellett etessük őt következetesen, figyeljünk rá oda, hogy olyan kutyaeledelt válasszunk, amilyenre kedvencünknek valóban szüksége van.

Tudta? A kutyák a macskákkal ellentétben nem csak húsevők. Bár a táplálékuk jelentős részét a húsnak kell kitennie, képesek megemészteni a gabonát, illetve a gyümölcsök és a zöldségek egy részét is. Ezek mind-mind olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek azon túl, hogy növelik a jóllakottság érzését, tele vannak vitaminokkal és nyomelemekkel.

Ha úgy dönt, hogy a kutyatáp az ideális, akkor a lehető legkönnyebben kezelhető és leginkább pénztárcabarát megoldást választotta. A száraz kutyatápok mindegyike kb. 90%- ban száraz összetevőket tartalmaz, emiatt rendkívül könnyű a tárolásuk. A kutyatápok többnyire hús és gabona megfelelően kezelt keverékéből készülnek. Olyan formulában kerülnek a kedvence táljába, amely megemésztése nem okoz nehézséget a kutyusnak, és a különleges gyártási folyamat révén mentes minden toxintól. Aranyszabály: a kutyaeledelek annál inkább prémium kategóriásak, minél minőségibb alapanyagokat használnak fel az előállítás során.

A kutyák méretüknél, koruknál és egészségi állapotuknál fogva eltérő igényekkel rendelkeznek, ezért itt a Falatozoo-nál fontosnak tartjuk, hogy minden kis kedvenc megtalálja a foga alá valót, amely illeszkedik a speciális igényekhez is. A kereső funkció kifejlesztésekor szem előtt tartottuk, hogy gondos gazdiként be tudja állítani, milyen száraztápot keres kutyusának. Hipoallergén? Gluténmentes? Fogyókúrás? Ivartalanított egyedeknek való? Mindenre van ajánlatunk!

A kutyák hosszú élete során változik, hogy milyen tápanyagokra van kiemelten szükségük.

Más egy pici rosszcsont növekvő szervezete, és más egy idősödő, de még aktív kutyusnak az igénye. A kölyköknek a kölyök-, valamint a junior tápokat ajánljuk, de jó megoldás lehet a „minden életkorban” adható táp is. Külön kínálatunk van a nagytestű, a közepes- és a kisméretű ebeknek, de itt is tudunk univerzális kutyatápokat ajánlani, amely minden méretnek megfelelő, ha nehéz a választás.

Bármelyik is legyen az új kedvenc, az ízletes és ropogós falatkák biztosan lekenyerezik kedvencét. Olyan ismert és keresett termékeket forgalmazunk, mint a Brit Care kutyatáp vagy az Acana kutyatáp, de emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy a kicsi, de prémium minőségű kutyaeledelt gyártó márkák is helyet kapjanak kínálatunkban. A Bonacibo remek választás, ha a magas minőség mellett szempont a pénztárcabarát megoldás is.

Az oldal tetejére