Barion Pixel

BONACIBO macskatápok

A Bonacibo állateledel termékcsalád a cicádra is gondol, szuper prémium és prémium kategóriás szárazeledeleivel biztosan belopja magát négylábúja szívébe. Bármelyik terméket is választod, macskád erőtől duzzadó és egészséges lesz, már csak neked kell bírnod szuflával – vagy eggyel több kávéval.

Rendezés:

A Bonacibo macska száraztápok két kategóriában érhetők el kínálatunkban. A Bonacibo Cat Super Premium termékek között mind a felfedező kedvű kiscicáknak, mind a már felnőtt macskáknak talál alternatívát. Az érzékeny gyomrú, túlsúlyos vagy ivartalanított egyedeknek a Bonacibo Cat Light&Sterlilized termékünket ajánljuk.

A Bonacibo a gyártási folyamat során nem csak a prémium minőségű összetevők használatára figyel, de arra is, hogy a falatkák a cicahasnak is ízletesek legyenek. Se túl kemény, se túl puha, és végképp ne morzsálódjon evés közben. Az ízletesség legnagyobb fokmérője, hogy mennyi marad a tálkában etetés után.

A Premium termékek között két termékcsalád is megtalálható. A Micho macska szárazeledelek optimális arányban tartalmaznak fehérjét és egyéb tápanyagokat, hogy cicád csillogó, dús szőrzettel hálálja meg a gondoskodást. 

A fehérjében gazdag összetétel támogatja az erős izomzatot, az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak pedig ahhoz járulnak hozzá, hogy kedvenced bőre és szőrzete egészséges maradjon. A hozzáadott taurin az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen, mind a látásfunkciók, mind a szívműködés fontos eleme. A finom falatokban található speciális rostok pedig abban segítenek, hogy ne legyen gond a makacs fogkővel sem.

A Bonacibo Mito termékcsalád száraztápjai azoknak az érzékeny cicáknak készültek, akik szervezete fogékonyabb a húgyúti problémákra. A kiegyensúlyozott pH érték és a speciális ásványianyag-tartalom csökkenti a vesekő és vesehomok kialakulásának kockázatát. Az állati eredetű fehérje mellett nagy arányban tartalmaznak növényi eredetű fehérjét is. 

Az oldal tetejére