Barion Pixel

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: HernAcana & Orijen Kft
Szolgáltató székhelye: 2085 Pilisvörösvár Piliscsabai utca 68
Cégjegyzékszám száma: 01-09-930553
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Bíróság Cégbírósága
Elérhetőség: (e-mail cím) info@falatozoo.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36202279953
Adószám: 11696467-2-13
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77939478
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-73769/2014.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 


Cégünk 2009-ben indította tevékenységét Acana és Orijen kutya és macskatápok kis-és nagykereskedelmével,az Acana Magyarország Kft (www.Acana.hu) képviselő partnereként.

Budapesten, Pest megyében valamint Fejér és Komárom Esztergom megyében látjuk el kis-és nagykereskedő partnereinket, valamint tenyésztőket, internetes áruházakat és nem utolsó sorban hobby kutyásokat és macskatartókat.

Folyamatos fejlesztésekkel 2010-ben kibővítettük a területen forgalmazott tápok listáját Flatazor,és Brit (Brit Premium, Brit Care és Fresh) termékcsaládok tagjaival.

Jelenleg is dolgozunk azon, hogy minél többféle termékkel tudjuk kiszolgálni kereskedőinket és vásárlóinkat. Ez utóbbi szolgáltatásunk javítására hoztuk létre a  www.falatozoo.hu  internetes áruházat 2013-ban, melyen mindenki megtalálhatja a kedvencének legmegfelelőbb tápokat és kiegészítőket!

Többféle átvételi lehetőség közül választhatja ki a legkedvezőbbet, akár az ingyenes szállítás a cél, akár különlegesebb igények mellett szeretnék megkapni a rendelt termékeket.

Célunk viszont továbbra is az, hogy minőségi takarmánnyal lássuk el országunk kutya és macskatartóit.

Nagykereskedelmi és importőri tevékenységünknek hála óriási raktárkészlettel rendelkezünk közvetlen kapcsolattal az importőrök és gyártók felé. Ezen előnyökből és áldozatos munkánkból adódóan nagy valószínűséggel hamarabb tudunk szállítani, mint sok versenytársunk, legyen szó Acana, Orijen, Brit, BonaCibo vagy Granatapet termékekről. De ezen kívül a Happy Dog, Josera, Primordial... termékekből is olyan készletet tartunk, mellyel a végfelhasználókon kívül a nagykereskedelmi partnereket is el tudjuk látni.

2022-ben elkészült a saját telephelyünk Pilisvörösváron, a Csabai út 68 szám alatt, ahol szívesen várjuk azokat is akik személyesen vennék át  a kiválasztott termékeit. Jelenleg 400 négyzetméteres raktárunkban, de terveink szerint jövőre kibővítjük a raktárunkat 100 négyzetméterrel, melyben már bolti körülmények közt tudnak vásárolni nálunk.

Reméljük bemutatkozásunkkal sikerült megnyerni az Ön bizalmát is, de amennyiben kételye illetve kérdése maradt volna, keressen minket a fenti elérhetőségeink bármelyikén.

 
Az oldal tetejére