Barion Pixel

Mark&Chappell jutalomfalatok

Felelős gazdiként fontos számodra, hogy kölyökkutyád speciális igényeinek megfelelő, teljes értékű tápot biztosíts kedvencednek? Felismerted, hogy a különleges élethelyzetek még körültekintőbb gondoskodást kívánnak?

A Mark&Chappell jutalomfalatok hatékony megoldást kínálnak minden felmerülő problémára!

Válassz jutalomfalatot kiskutyádnak megoldás specifikusan! A kölykök bélhigiéniájának támogatására a Mark&Chappell Intestinal Aid jutalomfalatok. A fogak és csontok megerősítésére a Mark&Chappell Booster Puppy jutifalatok a legjobb választás. 

A már négy hetes kortól adható Mark&Chappell Breath & Dental jutalomfalatok a fogak és száj védelmében ‘dolgoznak’. A Mark&Chappell Flea Guards jutalomfalatok az élősködőkkel szembeni védekezésben segítenek minden korosztálynak.

A Mark&Chappell Calming for Dogs jutifalik pedig az érzelmileg megterhelő helyzetekben való elcsendesedést támogatják. Sőt, az egészségesen szép, puha bunda sem lehetetlen többé!

Kényeztesd kedvencedet krémesen lágy töltelékkel gazdagított ízletes Mark&Chappell jutalomfalatokkal te is!

Rendezés:

A Mark&Chappell jutalomfalatok jellegzetessége, hogy különleges összetevőkkel, gyógynövényekkel és fűszernövényekkel gazdagított krémes tölteléket kapnak.

Így a természet ereje és a kutyák igényeit tanulmányozó táplálkozástudományi szakemberek szaktudása minden falatnyi finomságban egyesül. 

 

Kutyusod retteg az utazástól, fél az idegenektől vagy könnyen bestresszel az új helyzetekben? A Calming for Dogs jutalomfalatokra van szükségetek!

Sokat kirándultok és gyakran barangoltok erdőn-mezőn át? Ne feledkezz meg az élősködők elleni védelemről és az ízletes motivációról sem! 

 

Ha pedig épp most fogadtál örökbe egy cuki kölyköt, van még egy jó hírünk! Mindegy, mi a probléma, a Mark&Chappell jutalomfalatok ütős megoldást kínálnak. Ráadásul már négy hetes kortól bátran adhatod őket kedvencednek.

 

Tudtad?! A világszerte méltán népszerű Mark&Chappell állateledel-gyártó cég Nagy-Britanniából indult útjára több, mint harminc évvel ezelőtt. A mára négy kontinensen elérhető termékek egyet jelentenek a mindenkori minőséggel. Próbáljátok ki ti is!

 

Jutalomfalat-kisokos: amire gazdiként mindig gondolnod kell!


 

1. A jutalomfalat nem nasi!

 

Természetes, hogy szereted kutyusodat, ezért minden helyzetben a  legjobbat akarod neki. Épp ezért is fordulhat elő, hogy finom falatokkal, ízletes csemegékkel kényezteted (túl) a négylábút. Fontos azonban, hogy felelős gazdiként ebben is képviselj tudatosságot!

 

A Mark&Chappell jutalomfalatok nem kimondottan nasik. Ezért ügyelj rá, hogy valóban a megerősítést igénylő helyzetekben, megfelelő céllal add őket kutyusodnak! Így az ebek nemcsak egészségesek, hanem jólneveltek is lesznek.


 

2. A Mark&Chappell jutalomfalatok ízletesek és egészségesek, mégsem mindegy, mennyit adsz belőlük kutyádnak!

 

Fontos leszögezni, hogy a jutifalik a főétkezés(ek) mellé, extra csemegeként járnak. Így nemcsak a mikor és miért, hanem a mennyit is fontos kérdés! 

 

Kistestű, 5 kg tömegű vagy annál kisebb kutyáknak, napi kettő, 5-10 kg-os kutyusoknak napi legfeljebb négy, 10-20 kg közötti ebeknek pedig hét darab falatka a javasolt egészséges mennyiség. 

 

(Természetesen a jutalomfalatok nagyobb mennyiségben fogyasztva is teljesen egészségesek. A túlevés azonban nem tesz jót a négylábúak emésztésének, egészségének és kedélyének sem.)


 

3. A Mark&Chappell jutalomfalatokban a gyógy- és főszernövények jelentik az aduászt!

 

Egyértelmű, hogy a citrombalzsam és a kamilla, vagy a petrezselyem és borsmenta kedvező hatással vannak az egészségre. Miért ne használhatnánk erejüket a kutyák egészségének védelmében is? - tette fel a kérdést a gyártó. 

 

A válasz pedig: miért ne?! 

 

Így születtek a tápláló, ízletes és hatékony Mark&Chappell jutalomfalatok, melyek a te kutyusodat is garantáltan elvarázsolják majd!


 

4. Ha beteg a kutyus, a kedvenc jutalomfalatok akár meg is menthetik a helyzetet!

 

Nincs rosszabb, mint amikor szeretett kis kedvenced megbetegszik. A Mark&Chappell jutalomfalatok azonban ilyenkor is segítségedre sietnek! 

 

A ropogós bundába töltött krémes töltelékbe elrejtheted az állatorvos által felírt pirulákat.

Így a gyógyszerek adagolása és beadása is sokkal könnyebbé válik. Ne legyen rá szükség, de ha mégis gyógyszert kell adnod a kutyusnak, próbáld ki ezt a trükköt te is!

 

Az oldal tetejére