Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2021. 05. 02. 11:36:00
Embernek nyakék, kutyának nyakörv Először is nem mindegy, hogy milyen anyagból van, hiszen ezen múlik majd, hogy mennyi ideig tudja hordani kutyusunk. Persze a mérete sem mindegy, mert más méretű nyakörv kell egy kölyöknek és más egy felnőtt kutyának. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy mekkora lesz állatunk, vagyis kistestű, közepes, nagy vagy óriási kutya válik belőle.
2021. 04. 25. 13:32:00
Acana, ami után vágyni fog a kutyusod Ha most nem tudod, hogy mi is ez az Acana, elárulhatom neked, hogy egy minőségi táp, egyenesen Kanadából, amire ha rákapnak kis kedvenceid otthon, biztosan szeretni fogják és vágynak majd utána.
2021. 04. 18. 20:02:00
Nyakörv vagy hám, ez itt a kérdés Milyen céllal jöttek létre a kutya hámok? Elsősorban azért, hogy azok az ebek, amelyek viselik, terheket húzzanak vele. Mondjuk a szánhúzó kutyák. Lehet a hámon figyelemfelkeltő jelzéseket rögzíteni vagy egyéb eszközöket. Gondolunk itt a vakvezető kutyákra például, akiknél a kutya hám fontos szerepet tölt be.
2021. 04. 11. 11:43:00
Legjobb barátunk a kutya

Ha már a legjobb barátunk a kutya, akkor úgy dukál, hogy a lehető legjobb etetést biztosítsuk neki. Persze nem könnyű eldönteni mi is lehet a legjobb kis kedvencünknek, viszont nem árt, ha utánanézünk bizonyos dolgoknak.

2021. 04. 05. 19:00:00
A cicák is ágyban alszanak? Aki ismeri a cicák szokásait és volt már otthon macskája, bizonyára tudja, hogy az alvás rendkívül fontos helyet tölt be ezen négylábú állatok életében. Cicáink akár 17 órát is képesek naponta aludni, s valljuk be őszintén, szeretik a barátságos és hangulatos macska fekhelyeket, de a kényelem sem elhanyagolandó náluk. Amikor kuckót választunk a részükre, mindezeket a szempontokat érdemes figyelembe venni.
2021. 03. 29. 02:00:00
Korunk civilizációs betegségei a kutyáknál Manapság nem elég egy kutyaeledelnek jó minőségűnek lennie, fontos az is, hogy tudjon többet adni, mint a hasonló árban lévő tápok. Amennyiben olyan szárazeledelt keresünk házi kedvencünknek, amitől energikusabb lesz és egészségtől kicsattanó, akkor a Brit Care jó választás.
2021. 03. 22. 02:04:13
Álmodnak-e a kutyusok? A legtöbb kutya gazdi meg van róla győződve, hogy kutyusa nem csak alszik, hanem álmodik is. Vajon mennyire állja meg a helyét ez a feltételezés és vajon mennyire fontos a kutya fekhelye ebből a szempontból?
2021. 03. 15. 00:50:39
Kutya-macska barátság létezik?

Sokan, sőt legtöbben azt állítják, hogy kutya-macska barátság nem létezik, teljesen kizárt köztük, ugyanis a kutya eredendően zsákmányállatnak tekinti a macskát, nem beszélnek közös nyelvet, sőt a testbeszédükben sincs semmi hasonló.

2021. 03. 08. 00:39:45
Kutyából nem lesz szalonna

De vajon fordítva igaz-e a jól ismert mondás?

Aki házi kedvencet tart, és nem csak házon kívül, hanem házon belüli társként is, annak nem kell bemutatni a megszokott képet az étkező asztalnál: a két lábon járó kutyát.

Aki egy-egy étkezés alkalmával akrobatákat megszégyenítő módon táncolja körbe a gazdit és az asztalt, mutatványával sok esetben kivívva az elismerést finom falatok formájában.

2021. 02. 26. 12:24:00
Kis kutya nagy kutya nem ugat hiába Legalábbis az én kutyusomnál ez így van. Mindig igyekszem időben oda adni neki az éppen soros kutyaeledelét, kiviszem sétálni, amikor eljön az ideje és a játékra is sort kerítünk napközben, ha éppen nem kell dolgoznom. Ugyanis az én okos kis ebem ugatással, vagy apróbb vakkantásokkal jelzi, ha éhes, ha sürgető dolga van odakint – itt persze nem mindig csak a pisilésről vagy egyéb kint végezhető tevékenységről van csak szó – hanem ha „bandázni” akar a kifutón a barátaival vagy éppen egy jó illatú kutyalány szagát hozza felénk a szél és akkor nincs mese, menni kell megkeresni a kutya szépséget.

Keresés