Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk

Elfogadom

GranataPet jutalomfalatok

Az ízletes, magas hústartalmú GranataPet jutalomfalatok levegőn szárított, teljes értékű gabonamentes és hozzáadott cukormentes megoldásokat kínálnak a gazdiknak- és élvezetes pillanatokat a kedvenceknek!

Az állatkísérlet-mentes eljárásban fejlesztett Natural Taste snackek természetes ízekkel kényeztetnek, a Dental Care snackek pedig hozzájárulnak az intenzív fogtisztításhoz és fogápoláshoz.

A nap bármely szakában bevethető, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, gránátalma magokkal dúsított, kizárólag természetes összetevőkből készült GranataPet jutalomfalatok a te kutyádat is elbűvölik majd!

Rendezés:

A több mint húsz éves múltra visszatekintő GranataPet jutalomfalatok története egy szeretetteli gazdival és egy érzékeny pocakú, csintalan Labradorral kezdődött.

A cél az volt, hogy a kutyus egy minden igényt kielégítő, természetes és gyomorkímélő finomságot kapjon.

 

Az pedig gyorsan kiderült, hogy a problémára valós megoldást a saját fejlesztésű, ízletes összetevőkből készült jutalomfalatok jelenthetnek.

A többi pedig már történelem.

 

A GranataPet jutalomfalatok termékpalettájának kifejlesztésében táplálkozástudományi szakemberek, állatorvosok és négylábúak emberbarátai egyaránt részt vettek.

Így a végeredmény egy olyan gabona- és hozzáadott cukormentes, teljes értékű snack, mely uzsonnaként, jutalomfalatként és ösztönzésként egyaránt megállja a helyét.

Jó hír, hogy a snackekkel a fogak védelme és az alapos, intenzív fogtisztítás sem marad el!

 

És hogy mi a titok? A gránátalma magok! A GranataPet márkanévben is ‘elrejtett’ granata - mely az olasz nyelvben gránátalmát jelent -, magas bioaktív hatóanyag tartalmú, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.

Aminek alkalmazása kedvező hatással van az állatok emésztésére. Legyen szó marhahúsos, szarvashúsos, lóhúsból készült vagy gyöngytyúkos jutalomfalatokról, a GranataPet a négylábúak kedvence lesz!

 

Miért kényeztesd GranataPet jutalomfalatokkal kedvencedet?


 

  1. Mert a gyomorkímélő, mentes jutalomfalatok a kutyatestet és - lelket egyaránt kényeztetik.

           

A GranataPet Vital Konzept az eledelek mellett a jutalomfalatok fejlesztése során is rendkívül hangsúlyos.

Ezért a GranataPet jutalomfalatok nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, gabonát, ízfokozót, löncshúst, húspótló anyagokat, csontpótlót, mesterséges színezéket, hozzáadott cukrot vagy szóját.

Természetesen jók, ahogy azt kedvenced megérdemli.


 

2.            Mert praktikus kiszerelésű, könnyen tárolható jutalomfalatok.

 

A levegőn szárított, magas hústartalmú jutalomfalatok praktikus csomagolásban, könnyen adagolható kiszerelésben érkeznek, így a gazdinak is mindig egyszerű dolga van.

 

3.            Mert állatkísérlet-mentes fejlesztésben, táplálkozástudományi szakértők bevonásával készülnek.

 

A GranataPet jutalomfalatok fejlesztése során az állatorvosok, a táplálkozástudományi szakértők és a gazdik véleménye egyaránt számít.

Így olyan finomságok készülnek, melyek egészségesek, ízletesek és biztonságosak, vagyis hozzájárulnak egy teljes értékű, boldog kutyaélet fenntartásához.

           

4.            Mert a GranataPet jutalomfalatokkal az intenzív fogtisztítás sem marad el

 

A kutyafogápolás és a fogkő kialakulásának meggátolása rendkívül fontos feladat, mely minden gazdinak fejtörést okoz.

A folyamatos állatorvosi kontrollon mellett a fogkő kialakulásának akadályozására is alkalmas Dental Care jutalomfalatok alkalmazása igazi jutalomjáték: egészséges kutyafogak, intenzív fogtisztítás, lelkes kutyuli.

.

5.            Mert a gránátalma magok erejénél is fontosabb, hogy a GranataPet jutalomfalatok mennyire finomak!

 

Az antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gránátalma magok kedvező élettani hatásánál is fontosabb, hogy a természetes ízekkel kényeztető jutalomfalatok azonnal a kutyák kedvence lesz.

 Próbáljátok ki ti is!

rz

Az oldal tetejére